18/09/2019
Άλλα αθλήματα | Σάββατο 4 Μαΐου 2019 - 01:41

Τα 17α Τσιτεία 2019 θα είναι αγώνες υψηλού επιπέδου...

Θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 12 Μαΐου στο πλήρως ανακαινισμένο κολυμβητήριο Ιλισίων

Mια σπουδαία διοργάνωση στην κολύμβηση θα διεξαχθεί το τριήμερο 10 με 12 Μαΐου και αφορά τα 17α Τσιτεία 2019.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο πλήρως ανακαινισμένο κολυμβητήριο Ιλισίων υπό την αιγίδα του Κολυμβητικού Συλλόγου Ποσειδώνα Ιλισίων και του Δήμου Ζωγράφου, με τη συμβολή βέβαια και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ).

Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Μαΐου στις 8.45, θα χρησιμοποιηθεί πίνακας led υψηλής ευκρίνειας των σειρών αποτελεσμάτων, ενώ προβλέπεται και live streaming μετάδοση των αγώνων και των απονομών μεταλλίων στο my stream tv.

Επίσης, όλες οι εκκινήσεις για όλα τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν από τους πλέον σύγχρονους, Ολυμπιακών προδιαγραφών, βατήρες OMEGA.

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε προβλέψει την κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί να είμαστε ερασιτέχνες, αλλά αγαπάμε αυτό που κάνουμε και οι περισσότεροι είμαστε γονείς αθλητών.

Έχουμε, όμως, δουλέψει ως επαγγελματίες και θα παρουσιάσουμε αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλη συμμετοχή, ακόμα και την ανώτατη που προβλέπεται για τέτοιου είδους αγώνες», ανέφερε από την πλευρά του και σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Ιλισίων Θόδωρος Κόλλιας.

Μοιραστείτε το: