24/08/2019
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 - 21:00

Μπεχαράνο: «Προτεραιότητα η Λαμία»

Ο Βολιβιανός μέσος παραδέχεται πως τον έχουν πλησιάσει άλλες ομάδες

Εξαιρετικά πετυχημένη προσθήκη ήταν για τη Λαμία τον Ιανουάριο ο Ντάνι Μπεχαράνο. Ο Βολιβιανός μέσος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το μέλλον του και εξήγησε τη Δευτέρα (29/4) πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά για τον ίδιο προτεραιότητα έχουν οι Φθιώτες.

«Στην Ελλάδα περνάω πολύ καλά. Ο σύλλογος έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παραμείναμε στην κατηγορία και η ομάδα βελτιώθηκε πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να κλείσουμε ωραία τη σεζόν», είπε ο Μπεχαράνο και ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Έπαιξα αμέσως μόλις ήρθα και χάρη στον Θεο κατάφερα να παίξω πολύ και καλά στη συνέχεια. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις όταν έχεις μείνει εκτός δράσης για καιρό, οπότε χαίρομαι γι' αυτό. Αισθάνομαι χαρούμενος που γύρισα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί από την πρώτη τη στιγμή μου φέρθηκαν με σεβασμό και με αγάπη».

Για πιθανή επιστροφή του στην Εθνική Βολιβίας: «Είμαι πάντα έτοιμος να υπερασπιστώ την εθνική ομάδα. Η κλήση στην Εθνική είναι η ανταμοιβή για την δουλειά σου, εγώ είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ότι τα κατάφερα καλά στην Ελλάδα και έχω δείξει ότι έχω το επίπεδο να παίξω με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Σίγουρα όμως ο προπονητής αποφασίζει. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να προσφέρω».

Για το αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες: «Τώρα ανήκω στη Λαμία και η αλήθεια είναι πως εκεί δίνω προτεραιότητα, γιατί μου άνοιξε ξανά την πόρτα για την Ευρώπη. Θέλω πρώτα να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια θα συζητήσω με τους εκπροσώπους μου για την επόμενη σεζόν».

Μοιραστείτε το: