19/09/2019
Στοιχηματίζω | Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 - 15:43

Με τους φιλοξενούμενους…

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Μ. Παρασκευή (26/4)

Αγγίξαμε το ταμείο στις προτάσεις μας για την Μεγάλη Πέμπτη (25/4), τελικά όμως επιβεβαιώθηκαν οι δύο από τις τρεις επιλογές μας.

Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να ρεφάρουμε με τις προτάσεις μας για την Μεγάλη Παρασκευή (26/4) με το πρόγραμμα του κουπονιού να περιλαμβάνει αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Μπορντό-Λυών: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Μπορντό κόντρα στην Λυών για το γαλλικό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δικαίως δίνοντας ως φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες. Μολονότι θα θέλαμε λίγο υψηλότερα την τιμή του διπλού, αυτό βρίσκεται στις προτάσεις μας, καθώς θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

Νουμάνθια-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: Περνάμε στην Β’ Ισπανίας και τον αγώνα της Νουμάνθια κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Εδώ μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο ξεκάθαρα ως προς το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, και πάλι τον πρώτο λόγο τον έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η Ντεπορτίβο έχει δείξει ότι βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και μακριά από την έδρα της, με τις τιμές του διπλού πάνω από 2 να αποτελούν δέλεαρ.

Ρίο Άβε-Πόρτο: Κλείνουμε τις προτάσεις μας με τον αγώνα της Ρίο Άβε κόντρα στην Πόρτο. Και εδώ θα πάμε στα δεξιά, στη νίκη της ποιοτικότερης Πόρτο. Οι «δράκοι» διαθέτουν σαφώς καλύτερη ομάδα, διανύουν μία περίοδο όπου παίζουν καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας και τα αποτελέσματα που θέλουν, κάτι το οποίο περιμένουμε να πραγματοποιηθεί και στη σημερινή αναμέτρηση.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μπορντό-Λυών 2

Νουμάνθια-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2

Ρίο Άβε-Πόρτο 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: