18/08/2019
Ελλάδα | Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 - 16:06

ΣΥΡΙΖΑ: «Η σημερινή Ν.Δ. είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού»

Απάντηση στον Γεωργιάδη που δήλωσε ότι «μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο Web TV του Star.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν, χαρακτήρισε ως μείζονα στόχο να... πέσουν οι κομμουνιστές.

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια που δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές», είπε χαρακτηριστικά.

Τα όσα είπε δεν έμειναν αναπάντητα, με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να εκδίδει σκληρή ανακοίνωση τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4).

Σε αυτή κάνει λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα», χαρακτηρίζοντας τη σημερινή Ν.Δ. «ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης μιλά για "μείζων στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα". Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της.

Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση. Η σημερινή ΝΔ των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού».

Μοιραστείτε το: