18/08/2019
Μπάσκετ | Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 - 15:38

Ο Τουπάν χαρακτήρισε θρυλική ομάδα τον Ολυμπιακό...

Παρά την πρόωρη αποχώρησή του, ο Γάλλος φόργουορντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους «ερυθρόλευκους»

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Ολυμπιακός και ο Αξέλ Τουπάν, με τον Γάλλο φόργουορντ, πάντως, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του dna.fr ο 26χρονος παίκτης είπε σε σχέση και με την πρόωρη αποχώρησή του: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω πολλά. Παρά του πώς πήγαν τα πράγματα, πέρασα πολύ καλά εκεί. Είχα υψηλού επιπέδου προπονητές, δούλεψα με σπουδαίους παίκτες, ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα, ακόμα και σε διάστημα ενός χρόνου. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά η χρονιά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Συνολικά, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.

Έπαιξα για ένα ιστορικό κλαμπ, για μια θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Είναι μια σπουδαία εμπειρία, πολύ θετική. Σε ατομικό επίπεδο δεν ήμουν σταθερός στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω μερικά καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον».

Ενώ για τη ζωή στην Αθήνα σχολίασε: «Ήταν φανταστικά. Καλά εστιατόρια, καλός καιρός, η θάλασσα και τα νησιά ήταν πολύ κοντά. Ζούσα κοντά στη θάλασσα, δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου καλύτερα στην Ευρώπη».

Μοιραστείτε το: