19/08/2019
Μπάσκετ | Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 - 13:47

ΕΟΚ κατά Βασιλειάδη: «Για τους ανεπίτρεπτα... νεκρολογούντες το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ καλά»

Ο Βασιλακόπουλος αντιδρά στα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου μέσω της ΕΟΚ στα όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στο Action24 την Μεγάλη Τρίτη (23/4).

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε ότι αν η Ομοσπονδία δεν πάρει πρωτοβουλίες, «θα είμαστε μάρτυρες του θανάτου του Ελληνικού μπάσκετ», με τον ισχυρό άνδρα της να αντιδρά.

Σε ανακοίνωσή της την Μεγάλη Τετάρτη (24/4), η ΕΟΚ κάνει λόγο για «δημιουργία εντυπώσεων», σημειώνοντας ότι ο Βασιλακόπουλος «δεν έχει  την δυνατότητα ούτε την αρμοδιότητα να νομοθετεί και συγχέει ηθελημένα  για λόγους  προσωπικούς, προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς  το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ Basket” με το “Basket στην Ελλάδα”».

Μάλιστα, όπως γράφει ειρωνικά, «για τους επισήμως “ανησυχούντες” και ανεπίτρεπτα “νεκρολογούντες” το “Ελληνικό Basket” είναι πολύ καλά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Η ΕΟΚ τονίζει για μία ακόμη φορά ότι είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τους Νόμους του Κράτους και το νομικό πλαίσιο  της ΔΟΕ και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας,FIBA,  της οποίας είναι τακτικό μέλος.

Όλα τα άλλα είναι για την δημιουργία εντυπώσεων  με την μετάθεση ευθυνών και παραποίηση της αλήθειας.

Δυστυχώς για τον εκπρόσωπο της Πολιτείας ο οποίος για μία ακόμη φορά στοχοποιεί αδίκως τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει  την δυνατότητα ούτε την αρμοδιότητα να νομοθετεί και συγχέει ηθελημένα  για λόγους  προσωπικούς, προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς  το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ Basket” με το “Basket στην Ελλάδα”. Το πράττει δε ενόψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου το Ελληνικό Basket θα είναι παρόν και μάλιστα επικεφαλής ομίλου, παρά τα εμπόδια που στην πορεία στήθηκαν από διάφορες πλευρές  και είναι πανέτοιμο για μία ακόμη  φορά να εκπροσωπήσει επάξια τη Χώρα μας.

Για τους επισήμως «ανησυχούντες» και ανεπίτρεπτα “νεκρολογούντες” το “Ελληνικό Basket” είναι πολύ καλά θεμελιωμένο με την συμβολή των ανθρώπων της παραγωγικής διαδικασίας και δεν κινδυνεύει  να δικαιώσει τους δημιουργούς και τους προφήτες «κατάρρευσης και θανάτων».

Στην παρούσα φάση  περισσότερη σοβαρότητα, ψυχραιμία  και ευθύνη χρειάζεται και όχι  άσκοπες αντιπαραθέσεις  και αχρείαστες δημόσιες δηλώσεις».

Μοιραστείτε το: