07/06/2020
ΠΑΟΚ | Τρίτη 23 Απριλίου 2019 - 20:46

Περιζήτητος ο Βαρέλα με φαβορί τους Κινέζους

Αποκαλυπτικές πληροφορίες για το μέλλον του αμυντικού του ΠΑΟΚ προκύπτουν από τη Ρουμανία και τις προτάσεις που έχει στη διάθεσή του

Έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Βαρέλα για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς ο έμπειρος σέντερ μπακ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις και από την Ρουμανία προκύπτουν νέες πληροφορίες την Τρίτη (23/4) για το πόσο περιζήτητος είναι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα telekomsport ομάδες από το MLS, αλλά και την Σαουδική Αραβία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, όμως από την Κίνα του δίνουν τα περισσότερα.

«Ο Βαρέλα έχει μια προσφορά από το κινεζικό πρωτάθλημα και το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει εκεί, αφού μπορεί να πάρει ένα συγκλονιστικό συμβόλαιο για τα τελευταία της καριέρας του. Ο 31χρονος αμυντικός ήταν σε συζητήσεις με ομάδες από την Αραβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η πρόταση από την Κίνα ήταν σαφώς ανώτερη. Ο Βαρέλα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μοιραστείτε το: