19/08/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 - 15:40

Πάσα στα θρανία και στα Γρεβενά

Ζαγοράκης και Κατεργιαννάκης μεταξύ άλλων μίλησαν στους μαθητές, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία της ΕΠΟ

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ΕΠΟ να φέρει όλο και περισσότερα παιδιά κοντά στο ποδόσφαιρο, διδάσκοντας τις αξίες του αθλήματος.

Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» πήγε στα Γρεβενά.

Θοδωρής Ζαγοράκης και Φάνης Κατεργιαννάκης μεταξύ άλλων μίλησαν στους μαθητές και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και αυτόγραφα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Πάνω από 300 μαθητές και μαθήτριες της 5ης & 6ης τάξης, από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης των Γρεβενών, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στο αμφιθέατρο του 4ου & 5ου Δημοτικού Σχολείου, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» και να ακούσουν τους εκλεκτούς επισκέπτες.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης και  Φάνης Κατεργιαννάκης, αναφέρθηκαν σε θέματα διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας, καθώς επίσης στην κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου, ενώ στο τέλος της παρουσίασης μοίρασαν στους μαθητές αναμνηστικά δώρα της Ομοσπονδίας και αυτόγραφα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης, οι εκπαιδευτές futsal Στέφανος Σοϊλεμές και Γιώργος Βασσάλος, ο προπονητής Εθνικών Ομάδων Γυναικών Γιώργος Παπακώστας και ο πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣ, Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Το “Πάσα στα θρανία” είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας που εκπονείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους τοπικούς ποδοσφαιρικούς φορείς. Αποτελεί, δε, μέρος του συνολικού εξαετούς αναπτυξιακού πλάνου της Ομοσπονδίας “Μπάλα παντού”».

 

Μοιραστείτε το: