18/08/2019
Μπάσκετ | Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 - 16:16

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΕΔ υποκύπτει στους εκβιασμούς και κάνει τα χατίρια του Ολυμπιακού»

Βολές των «πρασίνων» κατά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

Δριμεία επίθεση κατά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με αφορμή τον αποκλεισμό συγκεκριμένων διαιτητών στα παιχνίδια του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωσή της, η «πράσινη» ΚΑΕ την κατηγορεί ότι «υποκύπτει στους εκβιασμούς και κάνει το χατίρια της ομάδας του Πειραιά».

Προσθέτει δε ότι «δεν θα επιτρέψουμε ξανά να καταστρατηγήσετε τους κανονισμούς πληγώνοντας ακόμη περισσότερο την ισονομία και την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τις τελευταίες εννιά εβδομάδες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνίστρια την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ως τώρα παραμέναμε σιωπηλοί αλλά μάλλον ορισμένοι εξέλαβαν τη σιωπή μας ως αδυναμία. Λάθος, κύριοι. Η Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση. 

Η ΚΕΔ υποκύπτει τόσο καιρό στους εκβιασμούς και κάνει το χατίρι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξαιρώντας τους διαιτητές που κατά δήλωσή της δεν επιθυμεί. 

Με αυτόν τον τρόπο καταστρατηγεί τους κανονισμούς προκειμένου να ικανοποιήσει την κακομαθημένη ομάδα του Πειραιά. 

Αλήθεια, τι θα γινόταν αν η κάθε ομάδα της Α1 μπορούσε να επιλέξει τρεις διαιτητές για να μην σφυρίζουν τα παιχνίδια της; Προφανώς και δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. 

Κύριοι της ΚΕΔ, σας ξεκαθαρίζουμε πως ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα επιτρέψουμε ξανά να καταστρατηγήσετε τους κανονισμούς πληγώνοντας ακόμη περισσότερο την ισονομία και την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ. 

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σταματήστε να κάνετε χατίρια. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τηρήσετε τους κανονισμούς, τότε είστε ανεπαρκείς για αυτή τη θέση και θα μας αναγκάσετε να πράξουμε τα δέοντα προασπίζοντας τη νομιμότητα».

Μοιραστείτε το: