21/07/2019
Μπάσκετ | Τρίτη 16 Απριλίου 2019 - 10:13

Το προχωρά σοβαρά για την Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός

Φέρεται έτοιμος να δεσμευτεί για τριετές συμβόλαιο

Όχι μόνο υπάρχει σαν σκέψη, αλλά το προχωρά για την Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η «Live Sport», οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στο να δεσμευτούν για τριετές συμβόλαιο, όπως ζητά η εν λόγω διοργανώτρια.

Βέβαια, θα πρέπει η συμμετοχή του να εγκριθεί και από τη γενική συνέλευση των μετόχων, κάτι που θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι τελικοί, δηλαδή το πολύ μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κάποιες ομάδες αντιδρούν, καθώς σημειώνουν ότι θα αυξηθούν τα έξοδά τους λόγω των ταξιδιών στην Ελλάδα, όμως οι Πειραιώτες έχουν διαβεβαιώσει ότι θα φέρουν κάποια χορηγικά προγράμματα που θα καλύψουν και με το παραπάνω τα έξοδα των συλλόγων.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεγράψει και τη συμμετοχή του στις ελληνικές διοργανώσεις. Άλλωστε, πάντα ελπίζει στις αλλαγές που έχει ζητήσει από την ΚΕΔ, ενώ αν απέχει για δύο χρόνια θα χάσει την ιδιότητα του σωματείου.

Αν, λοιπόν, καταλήξει τελικά στην Αδριατική Λίγκα, τότε σκέφτεται να συμμετάσχει με νεαρούς παίκτες στην Α2, ώστε να αφήσει ανοιχτή την... πόρτα επιστροφής.

Μοιραστείτε το: