21/07/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - 17:04

Υπέστειλαν την ελληνική σημαία και ύψωσαν τη γερμανική...

Δύο αξιωματικοί του ΝΑΤΟ... ξέφυγαν στην περιοχή του Σταυρού στο Ακρωτήρι * «Έφαγαν» δεκάμηνη ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή

Σε μια απαράδεκτη κίνηση προέβησαν το απόγευμα της Κυριακής (14/4) δύο νεαροί αξιωματικοί του γερμανικού στρατού, καθώς υπέστειλαν την ελληνική σημαία στην περιοχή του Σταυρού στο Ακρωτήρι, την πέταξαν στα βράχια και ύψωσαν στη θέση της την αντίστοιχη της χώρας τους!

Οι κάτοικοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, που συνέλαβε εντέλει τους δύο 23χρονους, οι οποίοι υπηρετούν ως αξιωματικοί στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην 115 Πτέρυγα Μάχης.

Η ελληνική σημαία, μάλιστα, βρέθηκε καλυμμένη από πέτρες, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Αυτό έγινε τη Δευτέρα (15/4) και τους επιβλήθηκε δεκάμηνη ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή, με αμφότερους να αναφέρουν στην απολογία τους ότι είχαν ξεκινήσει πεζοπορία στον αρχαιολογικό χώρο του Σταυρού και έκαναν ό,τι έκαναν λόγω του ενθουσιασμού τους!

Πηγή ΦΩΤΟ: defenceline.gr

Μοιραστείτε το: