21/07/2019
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - 16:36

Φεράντο: «Ελλάδα και μέλλον είναι δύο λέξεις που δύσκολα σχετίζονται»

Βάρβαρη χαρακτήρισε τη Σούπερ Λίγκα ο τεχνικός του Βόλου

O Χουάν Φεράντο οδήγησε τον Βόλο μέσα σε μία διετία στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και στην Ισπανία δεν περνούν απαρατήρητα τα επιτεύγματα του 38χρονου προπονητή.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», λοιπόν, μίλησε στην εφημερίδα «Marca», αποφεύγοντας πάντως να μιλήσει για το μέλλον και χαρακτηρίζοντας βάρβαρη τη μεγάλη κατηγορία.

«Ελλάδα και μέλλον είναι δύο λέξεις που δύσκολα σχετίζονται. Μας μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές. Αργότερα θα πρέπει να δεις τους προϋπολογισμούς και να δεις πώς θα κάνεις το άλμα σε ένα επίπεδο αρκετά βάρβαρο που μας περιμένει τώρα.

Προς το παρόν θέλουμε να απολαύσουμε τις στιγμές που ζούμε, από το να σκεφτόμαστε αυτό που έρχεται», είπε ο Ισπανός κόουτς.

Και πρόσθεσε: «Για μένα και την ομάδα η άνοδος ήταν πολύ σημαντική, εκτός από απίστευτη. Για την πόλη το να έχει μια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα είναι σημαντικό, τόσο για τον τουρισμό όσο και για άλλα πράγματα.

Το να ξεκινάς από την τρίτη κατηγορία με ένα ρόστερ και ανεβαίνεις στη δεύτερη και μετά στην πρώτη κατηγορία με το ίδιο, είναι κάτι απίστευτο. Πήρα μόνο τον Κότο που τον ήξερα από παλιότερα. Ο άλλος παίκτης που ήρθε τον Νοέμβρη είχε την ατυχία να τραυματιστεί από τον Γενάρη ως το Μάρτη.

Το 95% του ρόστερ ήταν ίδιο από την τρίτη εθνική ως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήμασταν πρώτοι από την τέταρτη αγωνιστική ως σήμερα. Οι παίκτες είναι πολύ νέοι και πολλοί από αυτούς από την πόλη του Βόλου».

Μοιραστείτε το: