07/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - 15:13

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Όνειρο να είμαστε όλοι μαζί στη Σούπερ Λίγκα»

Δήλωση του μεγαλομετόχου της Λαμίας στο a-sports.gr, που δείχνει τη διάθεση του να αναλάβει την προεδρία της διοργανώτριας ως λύση κοινής αποδοχής

Το λέει η καρδούλα του και το πιο σημαντικό δεν είναι υπάλληλος κανενός! Ο λόγος για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος εμφανίζεται εσχάτως ως ο κοινής αποδοχής υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αγαπά το ποδόσφαιρο και επιπρόσθετα το γνωρίζει καλά…

Το a-sports.gr επικοινώνησε μαζί του και η απάντηση του ήταν άκρως αποκαλυπτική για το τι αναμένεται να συμβεί στις αρχαιρεσίες τις διοργανώτριας της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας το μεσημέρι της Τρίτης (16/4) για τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

«Δεν μπορούμε να πορευτούμε χωρισμένοι σε στρατόπεδα ως ποδόσφαιρο. Είναι όνειρο να είμαστε όλοι μαζί στη Σούπερ Λίγκα. Δεν έχουμε περιθώρια. Όλα πρέπει να είναι όχι απλά στη μέση, αλλά στο 33% απέναντι στους τρεις ισχυρούς…», ήταν τα λόγια του Πανουργιά Παπαϊωάννου επιβεβαιώνοντας τη διάθεση του να εμπλακεί για να συμπληρώσει: «Τα άλλα θα τα δούμε αύριο… Δεν μπορούμε τώρα να λέμε τίποτα άλλο».

Και πραγματικά η περίπτωση του Παπαϊωάννου είναι η καλύτερη δυνατή, γιατί πρωτίστως είναι ιδιοκτήτης ΠΑΕ κανονικός και όχι μαϊμού ή με εξαρτήσεις. Εφόσον λοιπόν, δεν υπάρξουν… διάφορα σε νεκρό χρόνο οι περιπτώσεις Μήνα Λυσάνδρου (από ΑΕΚ), Μάκη Γκαγκάτση (από ΠΑΟΚ) ή Κάτιας Κοξένογλου (από Ατρόμητο αλλά με τη στήριξη του ΠΑΟΚ) δεν θα κατέβουν ποτέ επισήμως ως υποψηφιότητες.

Μοιραστείτε το: