26/06/2019
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - 14:14

Ψηφίζει... Χάβο και για τη νέα σεζόν ο Παπαϊωάννου

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας είναι ικανοποιημένος από τον έμπειρο τεχνικό και την πορεία τη φετινή σεζόν

Με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο της και τη νέα σεζόν προσανατολίζεται να συνεχίσει η Λαμία.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε την Κυριακή (14/4) μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, καθώς και γενικότερα από τη φετινή σεζόν.

Όπως είπε, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και τα δείγματα είναι πολύ θετικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της αναδιάρθρωσης, τονίζοντας ότι ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να ισχύσει άμεσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Θεωρούμε πως φέτος είναι μια επιτυχημένη χρονιά. Στην αρχή ξεκινήσαμε λίγο δύσκολα, με αρνητικά αποτελέσματα, σιγά σιγά όμως καταφέραμε να αλλάξουμε εικόνα με την βοήθεια του νέου προπονητή και των παικτών και φτάσαμε σήμερα εδώ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος να έχουμε σωθεί και μαθηματικά».

Για τον αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Αισθάνομαι ασφαλώς δικαιωμένος από την πορεία της ομάδας. Στόχος ήταν από την αρχή η παραμονή και μένουν δύο ακόμη παιχνίδια με την Λαμία να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Πρέπει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε για αυτό τα 2 παιχνίδια που απομένουν θα παίξουμε όπως όλη τη σεζόν, θα τα δώσουμε όλα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο: «Θα το παλέψουμε, θα το προσπαθήσουμε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με παίκτες πολύ μεγάλης αξίας. Εμείς σαν Λαμία θα κάνουμε κάθε προσπάθεια και θα παλέψουμε όπως κάναμε με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό…»

Για την συνεργασία του με τον Μάκη Χάβο και αν θα συνεχιστεί: «Όπως είπα και πριν ο προπονητής άλλαξε την εικόνα της ομάδας μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από την μεταξύ μας συνεργασία και μετά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν θα μιλήσουμε. Έχουμε κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα και νομίζω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν».

Για το αν είναι στοίχημα μελλοντικός στόχος της Λαμίας μια πιθανή έξοδος στην Ευρώπη: «Να τελειώσουμε με το καλό την φετινή χρονιά και το καλοκαίρι θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα δούμε…»

Για την αναδιάρθρωση: «Ακόμα και να μείνουν 16 ομάδες, για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κακό. Γιατί μέσα σε αυτές τις 16 ομάδες, θα έχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση και το επαρχιακό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι αντίθετος, αλλά άμα είναι να γίνει, ας γίνει τώρα. Να μην υπάρχει και αυτή η ασάφεια… 14, ή 16 συνέχεια. Πρέπει να έχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο η Σούπερ Λίγκα και ο συνεταιρισμός. Να τελειώνει αυτό που δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα είναι κάθε χρόνο».

Μοιραστείτε το: