21/07/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - 00:55

Καλαϊτζίδης: «Ήταν βάρος και ευθύνη να κλείσουμε στόματα»

Πώς σχολίασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου τη νίκη επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ο Απόλλων Πόντου νίκησε 2-1 την Α.Ε. Καραϊσκάκης την Κυριακή (14/4) και παραμένει στο κόλπο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ο προπονητής των Ποντίων συνεχάρη άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας ενώ αποκάλυψε πως πριν από τη σέντρα του αγώνα υπήρξαν άτομα που τον πληροφόρησαν για τα ποσοστά στο στοίχημα. Γι' αυτό, όπως υπογράμμισε, ήταν ευθύνη όλων να κλείσουν στόματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ομάδας γιατί και μαθηματικά πλέον ο Απόλλων Πόντου έχει υλοποιήσει το βασικό και μοναδικό του στόχο. Διότι η δεύτερη θέση δημιουργήθηκε δεν ήταν ποτέ μέσα στους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη που κατάφεραν να διασφαλίσουν μία θέση στη δεκάδα. Η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης είναι ο επόμενος στόχος και όχι αυτοσκοπός. Θα διεκδικήσουμε κι αυτό το στόχο. Είχα πει ότι αν φτάοσυμε σε αυτό το σημείο να διεκδικούμε τη δεύτερη θέση θα μπορούσαμε να τον υλοποιήσουμε, αρκεί να είχαμε όλα τα στελέχη υγιή. Εχουμε ομως σημαντικά στελέχη μας εκτός και κρατάω επιφύλαξη για τον στόχο της δεύτερης θέσης. Ενα ευχαριστώ είναι λίγο για αυτούς τους ανθρώπους που και στο δικό μου το μυαλό ήταν ένας πολύ δύσκολος και ήταν ένα μικρό θαύμα, όπως έχουμε πει».

Για το αν με τη νίκη αυτή οι παίκτες του έκλεισαν στόματα: «Για πρώτη φορά στα αποδυτήρια με πληροφόρησαν για κάποια ποσοστά στοιχήματος και γνώριζα ότι είναι φήμη. Μου έχουν πει ότι και από φήμη ακόμη μπορεί να αλλάξουν ποσοστά. Ηταν βάρος και ευθύνη να κλείσουμε στόματα, μεταξύ μας βέβαια ξέραμε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Για αυτό και ήταν μια απάντηση σε όλους αυτούς».

Για την υπόθεση με τον Αήττητο και πότε θα βγει η απόφαση: «Εκδικάστηκε η υπόθεση, δόθηκε περιθώριο ημερών για υπομνήματα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν πάρουν την ετυμηγορία της ΕΕΑ για το λόγο που αποβλήθηκε ο Αήττητος. Εχουμε άρα πολλές πιθανότητες γιατί με βάση την αιτιολόγηση της αποβολή δεν είχε καταφέρει να έχει μετοχικό κεφάλαιο αλλά και σύνθεση ΔΣ. Στις 19 του μήνα ή στις 24 θα βγει η απόφαση, ένα αγώνα πριν από το τέλος. Ότι έχουμε πιθανότητες έχουμε,  αλλά εκείνο που δεν έκατσε καλά μέσα μου ήταν οι αγώνες με τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή και μας περιοόρισαν τις πιθανότητες».

Μοιραστείτε το: