25/06/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 14 Απριλίου 2019 - 23:40

Δώνης για την ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Δε σχολιάζω…»

«Υπνωτισμένους» χαρακτήρισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο προπονητής της ομάδας για την ήττα από τον ΟΦΗ

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης την Κυριακή (14/4) τόσο μέσα στο γήπεδο με την απόδοση και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Ο τεχνικός των «πρασίνων» ρωτήθηκε για την ανακοίνωση της ΑΕΛ εναντίον του ίδιου και του Νίκου Νταμπίζα και αρνήθηκε να τη σχολιάσει. Πάντως, μίλησε με «βαριά» λόγια για τους παίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε «υπνωτισμένους»

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Δώνη:

Για την ήττα και αν επηρεάζεται από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα ο κόσμος: «Δεν νομίζω ότι ένας σοβαρός οπαδός θα σταθεί σε ένα ματς για το αν θα στηρίξει ή όχι την ομάδα του. Μπαίνει στη διαδικασία να στηρίξει μια πραγματικότητα, ένα πλάνο που έχει εκπονηθεί από την αρχή της σεζόν. Σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, μέχρι τον Μάιο, ακόμα και τέτοια αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάζουμε συμπεράσματα για το ρόστερ. Είναι σημαντικό για εμένα να μπορώ να βλέπω πως διαχειριζόμαστε παιχνίδια με απουσίες και έπειτα να μετρήσουμε τα πάντα με τον Νταμπίζα και να πάρουμε μια απόφαση για να κάνουμε αναδιάρθρωση στο ρόστερ και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν θα θεωρούσα σοβαρό κάποιος να πάρει κριτήριο ένα ματς με τέτοιες συνθήκες...».

Για τα συμπεράσματα που βγάζει: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χαμηλής ποιότητας από μέρους μας. Όταν βλέπεις την ομάδα σου να μη μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να γίνονται λάθη... Παρ' ότι η εικόνα στην προπόνηση έδειχνε μια ομάδα με κίνητρο, στο γήπεδο ήμασταν υπνωτισμένοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι συγκεκριμένο σε ένα τέτοιο ματς με πολλούς παίκτες σε κακή μέρα. Όταν λείπουν κάποιοι παίκτες – βαρόμετρα επηρεαζόμαστε πάρα πολύ. Όμως ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Η χρησιμότητα αφορά την αξιολόγηση. Είναι σημαντικό κάποιοι παίκτες να πάρουν περισσότερα ματς για να πάρω τις αποφάσεις μου»

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ εις βάρος του ιδίου και του Νίκου Νταμπίζα: «Θα σχολιάσω οτιδήποτε ποδοσφαιρικό γιατί σχολιάζω τη δική μου ομάδα. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να ασχοληθώ με κάτι άλλο...».

Μοιραστείτε το: