25/06/2019
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 14 Απριλίου 2019 - 22:54

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Κάναντι

Τι είπε για το μέλλον του ο τεχνικός του Ατρομήτου μετά το ματς με τον Άρη

Ο στόχος της 4ης θέσης επετεύχθη για τον Ατρόμητο με το 0-2 επί του Άρη και στη συνέντευξη Τύπου ο Αυστριακός τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του.

«Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Χαιρόμαστε πολύ για τη νίκη και για την 4η θέση. Νομίζουμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Ο καιρός έπαιξε το ρόλο του, ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Γι' αυτό το λόγο θέλω σήμερα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κυρίως γιατί τακτικά μετά το 2-0 δεν αφήσαμε στον Άρη να δημιουργήσει καμία ευκαιρία», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κυανόλευκων».

Επίσης, είπε:

Για το αν ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη, με τις δύο νίκες εις βάρος του: «Δεν είναι θέμα να πούμε ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος. Εμείς πήραμε δύο νίκες και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτές».

Για το μέλλον του: «Έχω μία πολύ καλή επικοινωνία με τον σύλλογο. Μιλάω κάθε εβδομάδα με όλους, αναλύουμε τα πράγματα. Μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσουμε για να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς εικασίες, ψεύτικες ειδήσεις που δεν ισχύουν».

Μοιραστείτε το: