21/07/2019
Ελλάδα | Κυριακή 14 Απριλίου 2019 - 20:38

Κοτζιάς: «Εθνικός συκοφάντης ο Καμμένος»

Ο επικφαλής του ΠΡΑΤΤΩ επανέλαβε ότι θα καταθέσει μήνυση στον πρώην υπουργό Άμυνας

Καλά κρατεί η κόντρα του Νίκου Κοτζιά με τον Πάνο Καμμένο, με τον επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ να επιμένει ότι η άρση ασυλίας του πρώην υπουργού Άμυνας πρέπει να γίνει από την παρούσα Βουλή.

«Δεν θα ανεχθώ να μην λυθεί το θέμα σε αυτή τη Βουλή και να προσπαθήσουν κάποιοι να το πάνε μετά τις εκλογές του Οκτώβρη», ανέφερε χαρακτηριστικά την Κυριακή (14/4) σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7 και χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «εθνικό συκοφάντη».

«Ο εθνικός συκοφάντης που συνέπεσε με τη δεξιά της ΝΔ και με τη Χρυσή Αυγή στο ζήτημα των Πρεσπών, δεν στάθηκε, δούλεψε αυτό το θέμα και μάλιστα σας θυμίζω ένα μικρό σχόλιο της ΕφΣΥΝ που ρωτούσε την τότε υπουργό Μακεδονίας-Θράκης (σς: Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά) εάν από τα απόρρητα που είχε έδινε λεφτά στις μακεδονικές οργανώσεις», είπε και επανέλαβε ότ θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis, σημείωσε: «Έχω ένα πρόβλημα, όταν η σκανδαλολογία είναι υποκατάστατο της θετικής ατζέντας δεν μου αρέσει. Όμως ότι από τη στιγμή που τα σκάνδαλα είναι υπαρκτά θα πρέπει η γενική ατμόσφαιρα να οδηγεί στο να τελειώνουμε με τους φορείς των σκανδάλων ενώ ερώτηση για το αν το σκάνδαλο Novartis φέρνει πιο κοντά NΔ και ΚΙΝΑΛ απάντησε πως «πιο κοντά δεν μπορεί να τους φέρει. Όταν τα 'χεις κάνει μαζί τα σκάνδαλα».

Τέλος, τόνισε ότι εισηγήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα την αλλαγή της σύνθεσης της κυβέρνησης με παράλληλη απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου το καλοκαίρι του 2018 καθώς επίσης και εθνική καμπάνια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών που όμως δεν έγινε γιατί «το Μαξίμου σκέφτηκε ότι καλύτερα είναι να μην τσακωθεί με τον εθνικό συκοφάντη και αφού δεν θα τσακωθώ μαζί του να μην κάνω και μεγάλες και πολλές καμπάνιες».

Μοιραστείτε το: