21/08/2019
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 - 19:18

Ανησυχία για τον Μικ Τζάγκερ, ακυρώθηκε η περιοδεία των Rolling Stones

O 75χρονος frontman του συγκροτήματος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά – προς το παρόν τουλάχιστον – η περιοδεία των Rolling Stones σε ΗΠΑ και Καναδά που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου.

Αιτία είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μικ Τζάγκερ, χωρίς να διευκρινιστεί ποιο είναι αυτό.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλους τους φανς στις ΗΠΑ και τον Καναδά που είχαν πάρει εισιτήρια. Πραγματικά το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που πρέπει να ακυρώσω την περιοδεία μας, αλλά θα "δουλέψω" πολύ σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», έγραψε ο 75χρονος frontman του συγκροτήματος στο Twitter.

Το συγκρότημα από την πλευρά του σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα κρατήσουν για εμφανίσεις που θα προγραμματιστούν στο μέλλον.

Όπως λένε, οι γιατροί συμβούλευσαν τον Τζάγκερ να μην συμμετάσχει στην περιοδεία, ώστε να αναρρώσει πλήρως, χωρίς να διευκρινίζουν, πάντως, ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η ανησυχία, πάντως, για τον θρυλικό Τζάγκερ είναι έκδηλη, με τον γιο του, Λούκας, να γράφει με τη σειρά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σ' αγαπάω, μπαμπά. Θα είσαι γρήγορα πίσω!».

Μοιραστείτε το: