21/07/2019
Στοιχηματίζω | Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 - 13:10

Παιχνίδι με τα γκολ...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για τη Δευτέρα (25/3)

Χρόνια πολλά!

Δεν τα έχουμε πάει όπως θέλαμε και όπως περιμέναμε στις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει με τις προτάσεις μας για τη Δευτέρα (25/3) και θα μπορέσουμε να χαμογελάσουμε με νέο ταμείο ανήμερα της εθνικής μας επετείου.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας προτάσεις.

Μαυροβούνιο-Αγγλία: Πρώτη μας επιλογή από την αναμέτρηση του Μαυροβουνίου κόντρα στην Αγγλία. Αδικούν κάπως τους γηπεδούχους οι αποδόσεις, αν και θα συμφωνήσουμε ότι οι Βρετανοί είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Θα πάρουν θεωρούμε τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, σε ένα ματς, όμως, στο οποίο και το Μαυροβούνιο μπορεί να βρει σκορ. Συνεπώς, θα πάμε στην επιλογή του over, περιμένοντας μία νίκη των Άγγλων με 2-1 ή 3-1.

Γαλλία-Ισλανδία: Περνάμε στον αγώνα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, Γάλλων κόντρα στην Ισλανδία. Οι «τρικολόρ» έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως, η Ισλανδία μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι. Μάλιστα, στα παιχνίδια της εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της δίνεται, κάτι το οποίο περιμένουμε να γίνει και σήμερα. Όχι, βέβαια, ότι θα μπορέσει να πάρει τη νίκη, ωστόσο, γκολ μπορεί να σημειώσει, ενώ και οι Γάλλοι διαθέτουν τεράστια ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν περισσότερα από ένα τέρματα στην αναμέτρηση. Επομένως, και εδώ το over αποτελεί μία καλή επιλογή, η οποία πληρώνει χαμηλά, όμως πολύ δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.

Πορτογαλία-Σερβία: Κλείνουμε την τριάδα μας, με την αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στη Σερβία. Αν και αποφεύγουμε, το under, στο συγκεκριμένο ματς φαντάζει πολύ πιθανό αυτό να επιβεβαιωθεί. Ο λόγος φυσικά οι Ίβηρες, οι οποίοι παίζουν κλειστά, χωρίς να αφήνουν χώρους στα μετόπισθεν. Πάντως, πιστεύουμε ότι θα πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι, με μία νίκη 1-0 ή 2-0 να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μαυροβούνιο-Αγγλία OVER

Γαλλία-Ισλανδία OVER

Πορτογαλία-Σερβία UNDER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: