19/07/2019
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 - 02:06

Οργανωμένοι Παναχαϊκής: «Είστε λίγοι και το αποδεικνύετε σε κάθε ευκαιρία»

Με τους διοικούντες τα έχουν βάλει οι Nortenos

Πυρά κατά της διοίκησης της Παναχαϊκής εκτόξευσαν την Πέμπτη (21/3), μέσω ανακοίνωσή τους, οι «Nortenos».

Οι οργανωμένοι των «κοκκινόμαυρων» δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για τις ενέργειες που κάνουν οι διοικούντες για το μέλλον της ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχετε την δύναμη να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους» και πως «είστε λίγοι και το αποδεικνύετε σε κάθε ευκαιρία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κος Χρυσανθόπουλος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, μας ενημέρωσε ότι προαπαιτούμενο για να συναντηθεί, ο οποιοσδήποτε μέτοχος ή το Δ.Σ. μαζί μας, πρέπει να υπάρχει παρουσία ενός Χορηγού. Ο κύριος Χρυσανθόπουλος, που την Τετάρτη έβγαινε από τα ρούχα του στο άκουσμα του Χορηγού, ευθυγραμμίστηκε στα κελεύσματα, κάποιων. Απορούμε, ότι ζητείται από εμάς να κάνουμε διάλογο με έναν Χορηγό, που δεν κατέχει μετοχές και δεν έχει καμία θεσμική θέση στην ΠΑΕ ακόμα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο κο Αποστολόπουλο, αφού το ΦΕΚ δεν έχει δημοσιευτεί. Επιχειρηματίες-μέτοχοι άγονται και φέρονται, με βάση τις ορέξεις ενός χορηγού. Η στάση τους, ας κριθεί από τον καθένα!

Σχετικά, με την αποβολή της ομάδας του Αήττητου θα θέλαμε να θέσουμε, κάποια λογικά ερωτήματα :

1) Διαθέτει νομικό τμήμα η ΠΑΕ;

Τι έπραξε;

2) Ήταν Αντιπρόεδρος της Football League, ο κος Κώστας Μπακαλάρος;

Τι έπραξε;

3) Υπήρχε Διοικητικό Συμβούλιο;

Τι έπραξε;

Τι πράξατε, κύριοι; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί, Διοικητικά ήσασταν και είστε ανύπαρκτοι! Έχετε την δυνατότητα, κύριοι μέτοχοι να περνάτε την οποία γραμμή σας στα ΜΜΕ , λογω των επιχειρήσεων σας. Αλλά κύριοι, δεν έχετε την δύναμη να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους. Δεν γίνεται, να πάμε κόντρα στην λογική.

Είστε λίγοι και το αποδεικνύετε, σε κάθε ευκαιρία!

ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ».

Μοιραστείτε το: