23/05/2019
ΗΡΑΚΛΗΣ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 - 00:43

Κερκίδα για μικρούς αθλητές του συλλόγου κάνει ο Ηρακλής

Σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δημιουργεί από την Κυριακή απέναντι στον Αήττητο ένα χώρο στη Θύρα 6 μόνο γι’ αυτούς

Σε μια σύγχρονη ενέργεια προχωράει η ΠΑΕ Ηρακλής για να φέρει πιο κοντά τους μικρούς αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου στην ποδοσφαιρική. Γι’ αυτό και την Παρασκευή (15/3) ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη από την Κυριακή (17/3) δημιουργεί μια οικογενειακή κερκίδα που θα αφορά παιδιά που είναι σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε συνεργασία με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ φέρνει όλους τους μικρούς αθλητές του συλλόγου στο Καυτανζόγλειο στάδιο!

Η δημιουργία της «IRAKLIS FAMILY ACADEMY» είναι γεγονός στους εντός έδρας αγώνες των ομάδων του ΗΡΑΚΛΗ δίνοντας τη δυνατότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας αλλά και στους συνοδούς τους, να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Μετά την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, σειρά παίρνει ο αγώνας της Κυριακής (17/3, 15:00) με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι μικροί αθλητές – μέλη των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ θα φιλοξενηθούν στη ΘΥΡΑ 6 του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Η είσοδός τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει μέσω λίστας με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών να βρίσκονται στην είσοδο της Θύρας 6.

Παιδιά έως 12 ετών υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν κηδεμόνα.

Η είσοδος στο γήπεδο θα ξεκινάει από τις 14.00 προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και πάντα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του συλλόγου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: