24/08/2019
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 - 17:33

Παρατείνεται η θητεία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στο Φεστιβάλ Αθηνών

Το ζήτησε ο ίδιος μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμά του

Στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών θα παραμείνει για ένα διάστημα και μετά το πέρας της προγραμματισμένης θητείας του ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Το αίτημα υπέβαλε ο ίδιος, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Η θητεία του έληγε στις 29 Απριλίου και το Υπουργείο Πολιτισμού αποδέχθηκε το αίτημά του, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, θα αναζητηθεί νέος τεχνικός διευθυντής, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Υπουργείου: «Παρατείνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Βαγγέλη Θεοδωροπούλου, η οποία λήγει στις 29 Απριλίου, έως και την ολοκλήρωση του Προγράμματος του Φεστιβάλ, όπως ο ίδιος ζήτησε.

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά ευχαριστεί τον κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο για την ανανέωση του Φεστιβάλ και την προσέλκυση ευρύτερου κοινού.

Το Υπουργείο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει για παρόμοιες θέσεις εποπτευόμενων φορέων, θα προχωρήσει σύντομα σε δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου».​

Μοιραστείτε το: