22/05/2019
ΠΑΟΚ | Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 - 01:49

Πάει στην Πορτογαλία για το χειρουργείο ο Μαουρίσιο

Την Τρίτη (19/3) ή την Τετάρτη (20/3) θα υποβληθεί σε επέμβαση ο άσος του ΠΑΟΚ

Αντίστροφα μετρά για να μπει στο χειρουργείο ο Μαουρίσιο ύστερα από τη ρήξη χιαστού που έχει υποστεί και η επέμβαση για τον άσο του ΠΑΟΚ θα γίνει στην Πορτογαλία.

Την Πέμπτη (14/3) οι «ασπρόμαυροι» ενημέρωσαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα μεταβεί στο Πόρτο την Παρασκευή (15/3) και το... νυστέρι θα ακολουθήσει είτε την Τρίτη (19/3) είτε την Τετάρτη (20/3).

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: «Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο και το ιατρικό τιμ, πρόκειται ν’αναχωρήσει αύριο Παρασκευή (15.03) για το Πόρτο όπου την προσεχή εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη) θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Νορόνια.

Ο Μαουρίσιο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα (κι αναμένεται να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες) από την ομάδα αποκατάστασης της Εθνικής Πορτογαλίας.

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του που θα καταρτιστεί έπειτα από συνεννόηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και του κ. Νορόνια».

Μοιραστείτε το: