22/05/2019
Ελλάδα | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 - 21:02

ΕΔΕ στην ΕΡΤ για το ξύλο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δ.Σ. της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε την Πέμπτη (14/3) για το απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (13/3) Άλκης Πασαλίδης και Νίκος Γιαννόπουλος μετά από μία έντονη συζήτηση με αρκετά πειράγματα πιάστηκαν στα χέρια, με τις μπουνιές να πηγαίνουν και να έρχονται.

Ο πρώτος φέρεται να χτύπησε τον δεύτερο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υπέβαλε μήνυση στον Άλκη Πασαλίδη και έχει κινηθεί εναντίον του διαδικασία αυτοφώρου.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Μοιραστείτε το: