24/05/2019
Ομάδες | Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 - 22:13

«Ματς ζωής ή θανάτου με την Καλλιθέα»

Κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσουν την ομάδα έκανε ο πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου

Η παραμονή στη Γ’ Εθνική είναι το ζητούμενο για τη Θύελλα Καμαρίου και γι’ αυτό το παιχνίδι με την Καλλιθέα την Κυριακή (17/3) στην έδρας της έχει πολύ μεγάλη σημασία. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Θύελλας, Ιωσήφ Νικολάου, την Τετάρτη (13/3) έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών» στο γήπεδο.

Μάλιστα το χαρακτηρίζει «ματς ζωής ή θανάτου». Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί κι αν η Καλλιθέα κερδίσει τη Θύελλα, τότε θα την περάσει στην βαθμολογία του 7ου ομίλου και θα την ρίξει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ουσιαστικά ζωής ή θανάτου καθώς η νίκη είναι «μονόδρομος».

Έτσι το αντιμετωπίζουν και οι παίκτες μας καθώς γνωρίζουν πως χρειαζόμαστε πάση θυσία τους τρείς βαθμούς.

Όλες αυτές τις ημέρες έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό και δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν το πολυπόθητο "τρίποντο"», αναφέρει ο πρόεδρος της Θύελλας και καταλήγει ως εξής:

«Ερχόμαστε από ήττα κόντρα στον Αιολικό και πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο, σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά δεν τον φοβόμαστε.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ευχόμενοι ότι αυτή την φορά η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της κάτι που δεν έχουμε δει μέχρις στιγμής αφού έχουμε αντιμετωπιστεί "εχθρικά" σε πολλά παιχνίδια με αποτέλεσμα την απώλεια πολλών βαθμών.

Καλώ τον κόσμο της ομάδας να σταθεί -όπως το έχει κάνει μέχρι τώρα- στο πλευρό μας, να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στην προσπάθεια μας για τη νίκη».

Μοιραστείτε το: