22/05/2019
ΟΦΗ | Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 - 22:47

Καλύτερα ο Φερέιρα, αλλά αμφίβολος με Λαμία

Πρόβλημα με Οικονόμου στον ΟΦΗ * Και επίσκεψη φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Με την προπόνηση της Παρασκευής (15/2) συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Δευτέρας (18/2) με τη Λαμία και η κατάσταση του τραυματία Φερέιρα βελτιώθηκε.

Ο νεαρός επιθετικός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ωστόσο η συμμετοχή του κόντρα στους Φθιώτες παραμένει αμφίβολη.

Την ίδια στιγμή, πρόβλημα έβγαλε ο Οικονόμου στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, ενώ σε ατομικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι επίσης τραυματίες Ποτουρίδης, Γιαννούλης και Βουό.

Στο μεταξύ, οι Ηρακλειώτες φρόντισαν να δείξουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, με αντιπροσωπεία τους να επισκέπτεται την κλινική αιματολογίας και ογκολογίας παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Στην ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρονται τα εξής: «Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Ηλίας Πουρσανίδης, μαζί με τον team manager της ομάδας, κ. Παύλο Αδάμο και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Γιακουμάκη, Νίκο Κοροβέση, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Ανέστη Νάστο, Μανώλη Μπολάκη, Κρίστοφερ Μπράουν, και Γιάννη Ποτουρίδη επισκέφτηκαν την κλινική αιματολογίας και ογκολογίας παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Μοίρασαν δώρα στα παιδιά και ξεναγήθηκαν τόσο από τη δ/ντρια της κλινικής, κα. Ευτυχία Στειακάκη, όσο και από την κα. Μαρία Ευστρατίου, πρόεδρο του παιδικού ξενώνα "η ηλιαχτίδα", στην οποία φιλοξενούνται οι γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται στην κλινική.

Η επίσκεψη έγινε μεν με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου, αλλά απόφαση των ανθρώπων της ομάδας μας είναι να συνεχιστούν τόσο οι επισκέψεις, όσο και οι δράσεις προκειμένου ο ΟΦΗ να δείξει εμπράκτως τη στήριξή του στα παιδιά και στους εθελοντές της "Ηλιαχτίδας"».

Μοιραστείτε το: