23/05/2019
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 - 17:58

Στην… αντεπίθεση η Νίκη Βόλου για τα εισιτήρια

«Καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τιμή 15 ευρώ», τόνισε ο πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής των «κυανόλευκων», Ιμεράι

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στον Βόλο, λόγω του ντέρμπι της Κυριακής (17/2) με τον πρόεδρο της Διοικητικής Επιτροπής της Νίκης, Ιμεράι, να απαντάει την Τετάρτη (13/2) για το θέμα των εισιτηρίων στον Τσιμπανάκο του Ολυμπιακού.

«Δεν υπάρχει συμφωνία για 15 ευρώ εισιτήριο για τους φιλάθλους της Νίκης. Και με τον Ευριπίδη (σ.σ. Τσιμπανάκο) που καθίσαμε χθες και ήπιαμε ένα καφέ, μου έκανε αυτήν την πρόταση. Του απάντησα ότι πέρα από την αρχική συμφωνία που είχαμε, δεν υπάρχει τίποτα δεκτό εκ μέρους μας», είπε αρχικά ο Ιμεράι στον ραδιοσταθμό Βόλος 98.6 FM και συνέχισε:

«Ότι ίσχυσε στο πρώτο ματς, θα πρέπει να ισχύσει και στο δεύτερο. Άλλωστε η συμφωνία που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι δεν περιελάμβανε το παιχνίδι Κυπέλλου. Στο πρώτο ραντεβού δεν ήταν ο κ. Τσιμπανάκος παρών. Αν θεωρεί σωστό ν’ αλλάξει τη συμφωνία που έχουν κάνει οι συνεργάτες του, εμείς δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα πέρα από την τιμή των 10 ευρώ».

Η Νίκη Βόλου προηγείται στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 50 βαθμούς και τρεις πόντους πίσω της είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Καταλαβαίνει ο καθένας γιατί το ντέρμπι της πόλης έχει ξεκινήσει από τόσο νωρίς…

Μοιραστείτε το: