26/08/2019
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 - 19:22

Ο Ντόστανιτς αποφορτίζει τους παίκτες της Νίκης για το ντέρμπι

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» δήλωσε ότι για εκείνους το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι σαν τα… υπόλοιπα

Είναι πρώτη η Νίκη Βόλου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και εκεί θέλει να παραμείνει, αλλά για να το κάνει θα πρέπει την Κυριακή (17/2) να φανείς συνεπής στο ντέρμπι με τον συντοπίτη της, Ολυμπιακό. Το μεγάλο ματς της πρωτεύουσας της Μαγνησίας έχει πάντα τις δικές του ιδιαιτερότητες, όμως ο τεχνικός της Νίκης, Ράτκο Ντόστανιτς, θέλει να αποφορτίσει ψυχολογικά τους παίκτες του. Γι’ αυτό και δήλωσε την Τρίτη (12/2) ότι θα είναι ένας ματς, όπως όλα τα άλλα. Βεβαίως, γνωρίζει και ο ίδιος ότι σε αυτά τα ματς παίζουν μεγάλο ρόλο και τα ψυχικά αποθέματα της κάθε ομάδας.

«Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, σεβόμαστε και τον Ολυμπιακό. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και σ’ αυτό. Είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, έχουμε πολλά ακόμη παιχνίδια, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε βήμα – βήμα»., είπε ο Ντόστανιτς.

Η Νίκη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 50 βαθμούς και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 47 πόντους, έπειτα από 18 αγώνες, που έχουν δώσει οι δύο ομάδες.

Μοιραστείτε το: