23/08/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 - 21:08

Τανκς στην ΕΡΤ ήθελε ο Μπογδάνος και τελικά... έφαγε το κεφάλι του!

Απαράδεκτες αναρτήσεις στo twitter από τον γνωστό δημοσιογράφο * Το ξέκοψαν στη Ν.Δ. για πιθανή υποψηφιότητά του στις εκλογές

Ξέφυγε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η συμπεριφορά του δεν συνάδει με το επάγγελμά του... Σε πρόσφατο διάλογο που είχε με χρήστη του twitter ζήτησε να μπουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τανκς (!) και χαρακτηριστικά έγραψε «ψηφίστε σωστά και το έχουμε», ενώ σε μια άλλη ανάρτησή του ανέφερε: «Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό.

Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα».

Το όνομα του Κ. Μπογδάνου είχε συνδεθεί με πιθανή υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές, αλλά η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη ξεκαθάρισε τη Δευτέρα (11/2) ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ύστερα και από αυτές τις απαράδεκτες αναρτήσεις.

«Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη Ν.Δ.», απάντησε σε σχετική ερώτηση κι ενώ βέβαια υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για τα... τιτιβίσματα του γνωστού δημοσιογράφου.

Μοιραστείτε το: