23/08/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 - 13:43

Κάνει αγωγή στον Μητσοτάκη η Παπακώστα

Θεωρεί ότι την στοχοποιεί με την κριτική του

Την πρόθεσή της να καταθέσει... αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη γνωστοποίησε τη Δευτέρα (11/2) η Κατερίνα Παπακώστα.

Όπως εξήγησε στην ΕΡΤ, θεωρεί ότι η κριτική του τη στοχοποιεί. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτρέφει το αυγό του φιδιού. Εγώ εναντιώθηκα στην ακροδεξιά στροφή της Ν.Δ. και για τον λόγο αυτό διαγράφηκα και δεν έφυγα, όπως λένε.

Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή μου», ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα καταθέσει την αγωγή τη Δευτέρα ή την Τρίτη (12/2) ως πρόεδρος του ΝΕΟ.

Και συνέχισε: «Στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί ο σεβασμός ξανά στον θεσμό του βουλευτή. Στόχος ήταν η πολιτική μου εξόντωση και απαξίωση, προκειμένου να αναχαιτιστεί το κόμμα που ίδρυσα, όταν έφυγα.

Είναι θέμα της Βουλής να κρίνει και να αποφασίσει για την αγωγή. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν αν δέχονται τις συνήθεις πρακτικές που λέει η Ν.Δ.».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι μέχρι πρόσφατα ο «κ. Κυρανάκης μας έλεγε "πουλημένους", εμένα πρώτη και καλύτερη. Έδωσαν στη δημοσιότητα τα τηλέφωνά μας με αποτέλεσμα να στοχοποιηθώ εγώ και η οικογένειά μου. Δεν ήταν πάγια τακτική της Ν.Δ. οι στοχοποιήσεις, όπως είπαν σήμερα.

Ήμουν μακράν η πρώτη στοχοποιημένη από τις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ.».

Μοιραστείτε το: