23/08/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 - 12:36

Κατεβαίνει για δήμαρχος Αμαρουσίου ο Καραμέρος

Απηύθυνε «ενωτικό προσκλητήριο αλλαγής στην πόλη μετά από 13 χρόνια»

Τη δημαρχία Αμαρουσίου διεκδικεί ο Γιώργος Καραμέρος. Σε ανοικτή εκδήλωση του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι» την Κυριακή (10/2), απηύθυνε «ενωτικό προσκλητήριο αλλαγής στην πόλη μετά από 13 χρόνια».

Στην εκδήλωση γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη βόρειας Αθήνας προκειμένου να αφοσιωθεί πλήρως στο Μαρούσι και ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες 41 δημοτικών συμβούλων (22 ανδρών και 19 γυναικών).

Στην ομιλία του κράτησε αποστάσεις από τα κόμματα σημειώνοντας ότι «η πολυχρωμία της ανεξαρτησίας από κομματικά δεσμά και μικροπολιτικές επιδιώξεις είναι αυτή που δίνει πνοή στην πόλη και ενώνει όλους τους Μαρουσιώτες».

«Η σημερινή σας μαζική συμμετοχή στέλνει βροντερό και ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής με νέους ανθρώπους στο Μαρούσι. Είναι πιο σαφές από ποτέ, ότι μετά από 13 χρόνια, η πόλη μας είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα. Είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, με νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και αντιλήψεις, και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά. Ανθρώπους με δίψα για αλλαγή που έχουν αφήσει στο σπίτι τους τις κομματικές και πολιτικές τους ταυτότητες και βρίσκονται εδώ για να ενώσουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους μαζί μας. Ανθρώπους από κάθε γενιά αλλά και από κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου που τους συνδέει κάτι που υπερβαίνει όλα τα υπόλοιπα: Η αγάπη για το Μαρούσι. Κι αυτό το συναίσθημα είναι που μας ωθεί να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δούμε την πόλη μας εκεί που της αξίζει. Μια πόλη ανθεκτική, ζωντανή, ανοιχτή και πολύχρωμη. Μια πόλη πρότυπο για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε το: