23/08/2019
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 - 22:48

Μαρτίνς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη...»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε λόγο για τη χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του

Απογοητευτικός ήταν ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχασε με 3-1 και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη και έκανε λόγο για τη χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του, λέγοντας σχετικά: «Σήμερα αναθεωρώντας θα πούμε ότι όποια στρατηγική είχαμε προγραμματίσει για το ματς, τελείωσε στο 3ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε. Στο δεύτερο κάπως αντιδράσαμε, είχαμε την ευκαιρία που θα μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι. Ήμασταν όμως παθητικοί, δεν είχαμε ενέργεια και μπορούμε να πούμε ότι ήταν το χειρότερο ματς της χρονιάς για την ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και δίκαια κέρδισε. Τελείως διαφορετικοί περιμέναμε ότι θα ήμασταν σήμερα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν πήγε το ματς όπως το σχεδιάσαμε. Το ματς το πήρε δίκαια ο ΠΑΟΚ.

Γενικά δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Δεν είχαμε το επίπεδο που έπρεπε να έχουμε. Ήμασταν παθητικοί. Έλειψε η ενέργεια σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ήταν πολύ δυνατός. Χάσαμε πολλές πρώτες μπαλιές και δεύτερες μπαλιές. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σε καμία δράση μας. Η ευθύνη είναι 100% δική μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Οι αλλαγές έγιναν στο σωστό σημείο, όταν η ομάδα έπρεπε να ανασυνταχθεί. Πρέπει να παραδεχτούμε την ευθύνη μας. Είναι δικό μας το φταίξιμο. Το αναλαμβάνω. Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη, πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί και να κερδίσουμε και την Κυριακή».

Επίσης, είπε:

Για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και την ένταση που δημιουργήθηκε: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν όταν η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγχεις λόγω της έντασης. Συμβαίνουν λόγω της φόρτισης της στιγμής».

Για το αν ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι είναι το φαβορί. Θα μιλήσουμε για αυτό στο μέλλον. Εμείς πρέπει να αναθεωρήσουμε τι θα συμβεί στη δική μας θέση».

Μοιραστείτε το: