18/06/2019
Κόσμος | Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 - 13:33

Έκοψε κομματάκια τη μητέρα του και ήπιε το αίμα της

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ινδία

Ένα έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους συνέβη στην Ινδία.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο Ντιλίπ Γιαντάβ φέρεται να επιτέθηκε με τσεκούρι στην 50χρονη μητέρα του, Σουμαρίγια, κατηγορώντας την ότι «κατέστρεψε το γάμο» του. Ο 27χρονος την κατηγόρησε ότι ευθύνεται για τους πρόωρους θανάτους του πατέρα του και αδελφού του, την αποκάλεσε «μάγισσα» και την έκοψε κομματάκια, πίνοντας στη συνέχεια το αίμα της!

Στη συνέχεια τα πέταξε στη φωτιά για να καούν στο σπίτι τους στο χωριό Ραμακατσάρ στην περιοχή Κόρμπα.

Μια γειτόνισσα είδε όλα όσα συνέβησαν, καθώς πλησίασε στο σπίτι όταν άκουσε περίεργους θορύβους. Τότε, είδε τον 27χρονο να καταφέρνει απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι, το σβέρκο και το στέρνο της μητέρας του, προτού αρχίσει να ρουφά αίμα από τις πληγές της, την ώρα που εκείνη ξεψυχούσε.

Στη συνέχεια έσυρε το πτώμα της στο σπίτι και το κατέκοψε, προτού το πετάξει στη φωτιά και εξαφανιστεί.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όμως, η γυναίκα ήταν σε θέση να καταγγείλει το γεγονός μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Άνδρες της Σήμανσης βρήκαν τέφρα, αποτεφρωμένα οστά και κομμάτια ανθρώπινης σάρκας στο σπίτι, καθώς και κηλίδες αίματος στο δάπεδο και τους τοίχους, όπως και ένα τσεκούρι.

Επίσης, βρέθηκαν βιβλία «Μαύρης Μαγείας», με τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο δράστης σκότωσε τη μάνα του για να τη θυσιάσει, αφού, όπως ανέφεραν και γείτονες, έκανε συχνά λόγους για ανθρωποθυσίες.

Μοιραστείτε το: