13/07/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 - 00:36

Δεινόσαυροι!

Το πιο συναρπαστικό και εκπαιδευτικό θεματικό πάρκο που ξεκίνησε τον Οκτώβρη και συνεχίζεται για λίγο ακόμη

Ανήκουν στην προϊστορική εποχή, αλλά όλοι τους γνωρίζουμε από παιδιά. Ποιοι είναι αυτοί; Μα... οι δεινόσαυροι φυσικά!

Οι πόρτες του πλέον θεαματικού πάρκου διαδραστικής ψυχαγωγίας ανοίγουν για λίγο ακόμη στις 11 π.μ. έως και την Κυριακή (6/1) στο HELEXPO MAROUSSI. Δεινόσαυροι κι άλλα προϊστορικά πλάσματα πρωταγωνιστούν ώστε να σας κάνουν να θαυμάσετε τον μαγευτικό κόσμο τους.

Η γνωριμία με τους γιγαντιαίους δεινόσαυρους που κυριαρχούσαν στη Γη κατά τον Μεσοζωικό αιώνα δεν γίνεται απλώς με την απλή ξενάγηση και περιήγηση σε έναν μουσειακό χώρο φυσικού περιβάλλοντος με πελώρια εκθέματα, φυτά και απολιθώματα. Η επαφή μέσα από την κίνηση και το άγγιγμα θα οδηγήσουν τα παιδιά μαζί με τους ενήλικες σε ένα μοναδικό, διαδραστικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι.Από την αρχή μέχρι το τέλος του θεματικού πάρκου ο επισκέπτης θα παρακολουθεί, θα αλληλεπιδρά και θα συμμετέχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων.

Η θεματική έκθεση δεινοσαύρων διαθέτει την πολύ «βαριά» υπογραφή και την επιμέλεια του Daming Zhong, κορυφαίου παλαιοντολόγου. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που θα έχει το κοινό ώστε, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στον χώρο, να υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι βίωσε και έμαθε πολλά, ενδιαφέροντα, νέα και σημαντικά πράγματα γι’ αυτά τα προϊστορικά πλάσματα.

Ο πιο εντυπωσιακός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, είναι ο κολοσσιαίων διαστάσεων, προϊστορικός, θηρευτής Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή, κάνοντάς μας όλους ευγνώμονες που δεν ζήσαμε μαζί του στην πρωτόγονη εποχή!

​Για περισσότερες πληροφορίες: 210 61 68 458, info@dinosaurs.gr

Μοιραστείτε το: