20/05/2019
Ομάδες | Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 - 18:25

Παραιτήθηκε ο Θεοδωρίδης στον Αγροτικό Αστέρα

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν θα συνεχίσει στην προεδρία

Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης δεν θα συνεχίσει στην προεδρία του Αγροτικού Αστέρα.

Ο παράγοντας της ομάδας του Ευόσμου την Πέμπτη (6/12) ανακοίνωσε την παραίτηση του από την εν λόγω θέση, για προσωπικούς του λόγος, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Με έγγραφη δήλωσή του ο πρόεδρος του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ παραιτείται από τη θέση του για ανυπέρβλητους επαγγελματικούς λόγους όπως αναφέρει, ωστόσο παραμένει μέλος του Δ.Σ .του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΗΡ.

Στην έγγραφη παραίτησή του δηλώνει:

ΠΡΟΣ: ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. με την παρούσα επιστολή υποβάλω την άμεση και αμετάκλητη παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και σας καλώ όπως προχωρήσετε στις απαιτούμενες διαδικασίες για την ομαλή διαδοχή.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου στο εξωτερικό με αναγκάζουν να απουσιάζω ολοένα και για πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα εκτός Ελλάδος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσφέρω αυτά που θα ήθελα στην διοίκηση του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. Θέλω να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί ως σώμα, για την συνεργασία σας,και να σας διαβεβαιώσω τόσο εσάς όσο και τα μέλη του Συλλόγου ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδος μας και πρόθυμος να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ».

Μοιραστείτε το: