22/04/2019
Ελλάδα | Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 - 13:21

Σφοδρή επίθεση Ν.Δ. σε Πολάκη: «Στο ύφος του αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα»

Για την προσβλητική ανάρτησή του για τον απολυθέντα του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή

Στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής βρέθηκε για άλλη μία φορά ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε έναν εκ των απολυθέντων υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ και πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων, Σταμάτη Πουλή.

Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «τσογλάνι» και τον κάλεσε να «σκάσει», κατηγορώντας τον για κλοπές.

««Πουλή, ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου,μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους έκανες τις δουλειές ,από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Άιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Νέα Δημοκρατία δεν άφησε ασχολίαστη την προσβλητική ανάρτηση, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη (6/12) ότι το ύφος του ταιριάζει με το ήθος του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, έφτιαξαν και μια φωτογραφία όπου ο πρωθυπουργός κοιτάζει στον καθρέφτη και βλέπει τον Πολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του. Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο».

Μοιραστείτε το: