22/04/2019
ΑΕΛ | Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 - 20:07

Παρέλαβε το... αμάξι του ο Φέστα

Ο τεχνικός της ΑΕΛ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις χορηγού της ομάδας 

Την ευκαιρία να... ξεσκάσει από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων είχε την Τρίτη (4/12) ο Τζιανλούκα Φέστα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ Σωτήρη Μάρκου και τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Κοντόγια, βρέθηκαν στην επιχείρηση του Νικόλαου Τσόγια «250 Αυτοκίνητα», η οποία την φετινή σεζόν αποτελεί χορηγός του συλλόγου.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και φυσικά τους έκανε μία περιήγηση στην έκθεση, με τον Ιταλό προπονητή να παραλαμβάνει και το αμάξι που θα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα του.

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΛ: 

«Τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης 'ΤΣΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - 250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ" στην οδό Κορίνθου 1 στη Λάρισα, που είναι τη φετινή αγωνιστική περίοδο χορηγός της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League, επισκέφθηκαν σήμερα ο προπονητής της ομάδας μας κ. Gianluca Festa, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Σωτήρη Μάρκου και τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κοντόγια.

Τους εκπροσώπους της ΑΕΛ υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Νίκος Τσόγιας.

Μετά από μια σύντομη περιήγηση στην έκθεση με τα 250 αυτοκίνητα ο κ. Τσόγιας παρέδωσε στον προπονητή μας κ. Festa το κλειδί του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιεί στις καθημερινές του μετακινήσεις, ευχόμενος πολλές επιτυχίες στην ομάδα και επίτευξη των στόχων μας».

Μοιραστείτε το: