24/05/2019
Στοιχηματίζω | Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 - 10:10

Ρισκάρουμε για μεγάλα κέρδη

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Κυριακή (18/11)

Δεν μας πήγε όπως θα θέλαμε το Σάββατο (17/11), μη καταφέρνοντας να επιβεβαιωθούμε στις επιλογές μας.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με τις προτάσεις μας για την Κυριακή (18/11), ελπίζοντας ότι θα καταφέρουμε για το απόλυτο και την επιστροφή μας στα κέρδη.

Αναλυτικά οι επιλογές μας.

Ελβετία-Βέλγιο: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Ελβετίας κόντρα στο Βέλγιο. Και οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν δύο πολύ δυνατά σύνολα. Ωστόσο, ξεκάθαρα οι Βέλγοι διαθέτουν πολύ ποιοτικό ρόστερ, κάτι το οποίο αναμένουμε να φανεί στο σημερινό αγώνα και να παίξει ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Αγγλία-Κροατία: Συνεχίζουμε με ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα, αυτό της Αγγλίας κόντρα στην Κροατία. Αμφότερες οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τη νίκη, έχοντας τη δυνατότητα να τα καταφέρουν με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουν. Το ματς πάντως είναι τριπλή, επομένως έχουμε επιλέξει το Over, το οποίο έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

Βόρεια Ιρλανδία-Αυστρία: Κλείνουμε την τριάδα μας με μία αρκετά ριψοκίνδυνη επιλογή, την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Βόρειας Ιρλανδίας κόντρα στην Αυστρία. Οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες δεν δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μία ενδεχόμενη ισοπαλία, ίσως τις αφήσει αμφότερες ικανοποιημένες.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ελβετία-Βέλγιο 2

Αγγλία-Κροατία OVER

Βόρεια Ιρλανδία-Αυστρία Χ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: