06/06/2020
Στοιχηματίζω | Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 17:37

Συνεχίζουμε με εθνικές για νέο ταμείο!

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Παρασκευή (16/11)

Απόλυτοι ήμασταν στις προτάσεις μας για την Πέμπτη (15/11) και όσοι ακολούθησαν πληρώθηκαν κάτι περισσότερο από έξι φορές τα λεφτά τους.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, για νέο ταμείο με το κουπόνι της Παρασκευής (16/11) να έχει πολλές και καλές επιλογές από τα ματς των εθνικών τα οποία πιστεύουμε ότι θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Ολλανδία-Γαλλία: Το πιο ωραίο ματς της σημερινής ημέρας. Η Ολλανδία, η οποία το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ ωραίο ελκυστικό και συνάμα ουσιαστικό ποδόσφαιρο θα αντιμετωπίσει την Γαλλία για το NationsLeague. Ίσως οι «τρικολόρ» έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο, εμείς θα αποφύγουμε να ποντάρουμε σε σημείο. Αντίθετα, η επιλογή του Overέχει λογική, καθώς και οι δύο ομάδες μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιαδήποτε άμυνα, με την ποιότητα που διαθέτουν στις μεσοεπιθετικές τους γραμμές.

Σλοβενία-Νορβηγία: Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Σλοβενίας κόντρα στη Νορβηγία. Εδώ θα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει στο NationsLeague. Έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία, μετρούν σερί νικών και πιστεύουμε ότι μπορούν να φύγουν με το «διπλό» και από την Σλοβενία.

Βραζιλία-Ουρουγουάη: Κλείνουμε την τριάδα μας με μία φιλική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη, σε ένα ματς το οποίο αναμένεται να έχει πολλά γκολ. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές στα φιλικά δεν υπάρχουν σκοπιμότητες και οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ, συνεπώς το Over έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ολλανδία-Γαλλία OVER

Σλοβενία-Νορβηγία 2

Βραζιλία-Ουρουγουάη OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: