23/04/2019
Ελλάδα | Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 - 01:13

Νέα Δημοκρατία: «Καλό βράδυ κ. Τσίπρα»

Ανακοίνωση - επίθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (8/11) στον «Alpha».

Σε ανακοίνωσή της, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον Πάνο Καμμένο ότι «συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επιβεβαιώθηκε πλέον και δια στόματος του κ. Τσίπρα ότι με τον κ. Καμμένο συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες. Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο πρωθυπουργός αποκάλυψε... χαλαρά ότι ο κ. Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους.

Κατά τα άλλα ουδεμία έκπληξη προκαλεί πια ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως. Δεν άκουσε ποτέ τον Παύλο Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις, δεν είδε τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά ότι χρηματίζεται από τον Τζωρτζ Σόρρος, ενώ διέψευσε ότι η κ. Αχτσιόγλου έκανε έφεση για να μην δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους».

Προανήγγειλε όμως δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε. Οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στην χώρα μας τα "go back madame merkel” και τα "θα σκίσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο". Καλό βράδυ κ. Τσίπρα».

Μοιραστείτε το: