20/04/2019
Ελλάδα | Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 - 17:14

Εμπαιγμό και κοροϊδία καταγγέλλουν οι στρατιωτικοί

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ για την επιστροφή των αναδρομικών

Μπορεί η κυβέρνηση να προβάλει διαρκώς τις τελευταίες ημέρες ως επιτυχία της το θέμα της επιστροφής των αναδρομικών για τους υπαλλήλους των ειδικών μισθολογίων, αλλά οι στρατιωτικοί δεν συμμερίζονται την ίδια χαρά.

Την Πέμπτη (8/11) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) εξέδωσε ανακοίνωση, θέτοντας τέσσερα ερωτήματα και κάνοντας λόγο για εμπαιγμό και κοροϊδία.

Αναλυτικά: «Η ΠΟΜΕΝΣ, μετά την δημοσιοποίηση της επίμαχης τροπολογίας για τα αναδρομικά μας, ρωτάει τους αρμοδίους να απαντήσουν πριν την ψήφισή της:

α. Αληθεύει, ότι κόβεται μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα μας;

β. Αληθεύει, ότι δεν επιστρέφουν οι μισθοί μας στα επίπεδα τους 2012;

γ. Αληθεύει, ότι δεν θα πληρωθούμε τα νυχτερινά μας;

δ. Αληθεύει ότι μας κόβουν μία διετία αναδρομικών;

Όλα αυτά αποτελούν την βάση της εργασίας μας και της καθημερινής μας αγωνίας. Αποτελούν τον αγώνα των οικογενειών μας. Η ΠΟΜΕΝΣ απο τον Μάιο 2017 τα είχε διατυμπανίσει προς όλες τις κατευθύνσεις. Με την τελευταία δε ανακοίνωση, έχει ενημερώσει ποιοι ήταν υπέρ του νέου μισθολογίου επισημαίνοντας οτι οι στρατιωτικοί δεν θα δεχθούν άλλον εμπαιγμό.

Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί σε εγρήγορση όλους τους συναδέλφους, για συμπόρευση, απομονώνοντας φωνές, αυτόκλητων εκπροσώπων, που αποδεδειγμένα πλέον παραπληροφορούν τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς.

Η κοροϊδία τέλος!».

Μοιραστείτε το: