24/04/2019
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ | Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 - 16:22

Βόλος: «Μόνο όσοι είναι μέλη παίρνουν εισιτήριο...»

Η ενημέρωση των νεοφώτιστων της Β' Εθνικής εν όψει Απόλλωνα Πόντου

Στο προσκήνιο για τον Βόλο βρίσκεται το ματς του Σαββάτου (10/11) με τον Απόλλωνα Πόντου και οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν την Πέμπτη (8/11) τα σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα για την 3η «στροφή» της Β' Εθνικής.

Οι νεοφώτιστοι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι, πέραν των κατόχων διαρκείας, μόνο όσοι είναι μέλη στην ομάδα θα μπορέσουν να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης, με τα απλά εισιτήρια να κοστίζουν 5 ευρώ.

Aναλυτικά: «Το ερχόμενο Σάββατο (10/11) ο Βόλος υποδέχεται στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Πόντου, σε ένα ματς όπου η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης. Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο). Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

Μοιραστείτε το: