24/04/2019
Ομάδες | Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 - 02:32

Τέλος ο Φωτόπουλος και ξανά ο Γκάτζιος στον Αστέρα Αμαλιάδας

Αλλαγή δεδομένων στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ηλείας

Aπογοητευτική πορεία έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο Αστέρας Αμαλιάδας στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, είναι ουραγός κι έτσι την Τετάρτη (7/11) υπήρξε αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία.

Η συνεργασία με τον Ηλία Φωτόπουλο λύθηκε και χρέη προπονητή ανέλαβε ο Θοδωρής Γκάτζιος, που δούλεψε και πέρσι στην ομάδα της Ηλείας.

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας, είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του ανθρώπου ο οποίος πέρσι ανέβασε την ομάδα μας και την αγάπησε, αλλά και η οικογένεια της ομάδας μας τον αγάπησε.

Είναι σε θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Θεόδωρου Γκάτζιου, του ανθρώπου ο οποίος πέρσι στα μπαράζ ανόδου, καθοδήγησε με επιτυχία τον Αστέρα και τον οδήγησε σε τρεις ιστορικές νίκες.

Ο Θοδωρής Γκάτζιος, αύριο το μεσημέρι θα βρίσκεται στην πόλη μας, όπου και θα γυμνάσει για πρώτη φορά την ομάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση για τον Γκάτζιο.

Ενώ για το «διαζύγιο» με τον Φωτόπουλο η ανακοίνωση είναι η εξής: «Ο Αστέρας Αμαλιάδας ευχαριστεί θερμά τον Ηλία Φωτόπουλο για τη συνεργασία που είχε μαζί του και την προσπάθεια που κατέβαλλε μέχρι στιγμής και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Μοιραστείτε το: