23/04/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 - 22:32

Απόλλων Σμύρνης: «Ανοχή τέλος κύριε Περέιρα, φέρτε ξένους διαιτητές και σε μας...»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τους «κυανόλευκους» για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ

Με βαθμό από το «Γεντί Κουλέ» έφυγε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και με πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Φωτιά και των βοηθών του, Καλαμπόκη και Δημητριάδη.

Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (4/11) και απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα ζητά να ορίζονται και στα παιχνίδια των «κυανόλευκων» ξένοι διαιτητές, τονίζοντας ότι η ανοχή τελείωσε.

Aναλυτικά: «Αγαπητέ πρόεδρε της ΚΕΔ, κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα,

Ανοχή... τέλος. Είμαστε φιμωμένοι λόγω των βαρύτατων προστίμων που προστατεύουν αυτούς που κάθε εβδομάδα κόβουν βαθμούς από την ομάδα μας. Αυτούς που δεν σέβονται την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Όπως απόψε, σε ένα ματς μια κατηγορία για την ομάδα μας. Σε ένα ματς που ο Απόλλων Σμύρνης μπορούσε να φύγει νικητής αλλά κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη.

Πάψτε να ενδιαφέρεστε μόνο για την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν αντέχουμε άλλο. Μαζέψτε τους και φέρτε ξένους διαιτητές και σε εμάς. Διαφορετικά, πείτε μας να αποχωρήσουμε μόνοι μας. Ενημερώστε μας να σας αδειάσουμε τη γωνιά. Φέρτε ξένους διαιτητές, διαφορετικά πείτε μας ότι μας έχετε υποβιβάσει ήδη. Φέρτε ξένους διαιτητές γιατί το ποτήρι ξεχείλισε.

Παίζουμε την επιβίωσή μας και έχουμε να αντιμετωπίσουμε οφσάιντ κάτω από τη σέντρα, φάουλ που τα δίνει η εξέδρα, οφσάιντ δύο μέτρα που βλέπουν όλοι εκτός από αυτόν που πρέπει και κίτρινες κάρτες για ψύλλου πήδημα. Διώξτε τους ή διώξτε εμάς».

Μοιραστείτε το: