24/04/2019
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ | Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 - 13:02

Ετοιμάζονται για το ξεκίνημα στον Αήττητο Σπάτων

Ανεβάζουν ρυθμούς οι νεοφώτιστοι

Η έναρξη της Β’ Εθνικής πλησιάζει και στον Αήττητο Σπατών μετρούν πλέον αντίστροφα.

Οι νεοφώτιστοι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και προετοιμάζονται, ώστε να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η σχετική ενημέρωση του συλλόγου στο facebook, όπου η ομάδα των Μεσογείων αναφέρεται και στο δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Σάββατο (20/10):

«Πλησιαζει η ώρα της έναρξης του Πρωταθλήματος και η ομάδα μπαίνει σε τροχιά ανεβάζοντας στροφές.

Ο κος Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει για άλλη μια φορά την ευκαιρία να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται και να βγάζει τα τελευταία συμπεράσματά του.

Όλο το προπονητικό team δουλεύει καθημερινά για να είναι η ομάδα έτοιμη αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη του δύσκολου Πρωταθλήματος.

Η έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος ξεκινάει με τον ΑΗΤΤΗΤΟ να έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα και το έχει γιατί ανάμεσα των δύο πρώτων αγωνιστικών έχει και τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη δηλαδή 3 αγώνες σε 8 ημέρες.

Αναλυτικά έχουμε εκτός απροόπτου πάντα, εκτός στις 27/10 /2018 τον αγώνα με τον ΠΛΑΤΆΝΙΑ, 31/10 /2018 τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΡΗ και 3-4 ημέρες πάλι στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΗΡΟΔΟΤΟ.

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας μας για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα αυτό το πρόγραμμα είναι μια μικρή ανηφόρα και καλούνται ΌΛΟΙ να πάρουν τα πιο θετικά αποτελέσματα.

Ευχόμαστε να έχουμε καλό ξεκίνημα και σίγουρα όλοι μας θα περιμένουνε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για να δούμε την ομάδα μας».

Μοιραστείτε το: