23/04/2019
Στοιχηματίζω | Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 - 15:05

Ποντάρουμε στα γκολ

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τρίτη (16/10)

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων βρίσκονται και σήμερα, Τρίτη (16/10) στο προσκήνιο, από τις οποίες προκύπτουν αρκετά καλές επιλογές για την επιστροφή μας στο ταμείο.

Εμείς έχουμε επιλέξει τρείς αγώνες από το στοιχηματικό κουπόνι, οι οποίες πιστεύουμε ότι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Βέλγιο-Ολλανδία: Εντυπωσιακή ήταν η Ολλανδία κόντρα στην Γερμανία, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Ολλανδοί σήμερα θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα το πολύ δυνατό Βέλγιο, σε ένα ματς το οποίο αναμένεται να έχει πολλά γκολ. Για τους Βέλγους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για τις τεράστιες επιθετικές αρετές τους, ενώ και οι Ολλανδοί έδειξαν ότι διαθέτουν ένα νεανικό και γεμάτο ταλέντο ρόστερ που μπορεί να βρει σκορ με σχετική άνεση. Το Over, λοιπόν, βρίσκεται στις προτάσεις μας.

Γαλλία-Γερμανία: Στα πολλά γκολ θα ποντάρουμε και στην αναμέτρηση της Γαλλίας κόντρα στην Γερμανία. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε αυτή την ομάδα της Γερμανίας, ωστόσο, θα αποφύγουμε να ποντάρουμε στον άσο. Τα «πάντσερ» οφείλουν κάποια στιγμή να συνέλθουν και δεν αποκλείεται να δείξουν βελτιωμένο πρόσωπο στο αποψινό αγώνα. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στις επιθέσεις τους και πιστεύουμε ότι το Over έχει καλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

Νορβηγία-Βουλγαρία: Κλείνουμε την τριάδα μας με την αναμέτρηση της Νορβηγίας κόντρα στη Βουλγαρία. Το σετ των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιρειών αδικεί κατάφορα τους Βούλγαρους, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει στο NationsLeague. Η κόντρα στους Νορβηγούς, με κάλυψη την ισοπαλία, αξίζει το ρίσκο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία τους παιχνίδια.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Βέλγιο-Ολλανδία OVER

Γαλλία-Γερμανία OVER

Νορβηγία-Βουλγαρία γκολ-γκολ/Χ2 Δ.Ε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

 

 

Μοιραστείτε το: