27/06/2019
Ελλάδα | Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 - 16:53

Μητσοτάκης: «Η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο...»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τα... έχωσε ξανά σε Τσίπρα και Καμμένο

Νέα σκληρή επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε με δήλωσή του την Πέμπτη (11/10) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για παρακμιακό θίασο, τονίζοντας ότι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος ανέχονται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου απλά και μόνο για να συντηρηθούν στην εξουσία.

Αναλυτικά: «Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το προσφυγικό, τη ΔΕΗ, την ΕΡΤ, έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου.

Η πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς. Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση.

Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

Μοιραστείτε το: