27/06/2019
Στοιχηματίζω | Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 - 13:00

Επιστροφή με εθνικές…

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Πέμπτη (11/10)

Μετά την απαραίτητη διακοπώ ελέω του «φτωχού» κουπονιού τις δύο προηγούμενες ημέρες επιστρέφουμε την Πέμπτη (11/10) με δυνατές προτάσεις για να οδηγηθούμε ξανά στα κέρδη.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται στις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων, από τις οποίες προκύπτουν σημεία που μπορούν να μας πάνε ταμείο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Ρωσία-Σουηδία: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το ματς της Ρωσίας κόντρα στην Σουηδία. Πρόκειται για πολύ δυνατή αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν πολύ καλά σύνολα. Ωστόσο, οι Ρώσοι στο γήπεδό τους πιστεύουμε ότι έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Ο άσος πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού και αξίζει σίγουρα το ρίσκο στο ποντάρισμά μας.

Τουρκία-Βοσνία Ερζεγοβίνη: Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Τουρκίας κόντρα στην Βοσνία Εζεγοβίνη. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό ματς, το οποίο αναμένεται να έχει πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα. Τόσο η Τουρκία όσο και η Βοσνία διαθέτει νεανικό και πολύ ταλαντούχο σύνολο, με την ποιότητα των μεσοεπιθετικών γραμμών των δύο ομάδων να θεωρούμε ότι θα μας οδηγήσει στο Over, το οποίο είναι και στις επιλογές μας.

Λιθουανία-Ρουμανία: Κλείνουμε την τριάδα μας με την αναμέτρηση της Λιθουανίας κόντρα στην Ρουμανία για το Nations League. Στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αναφερόμαστε φυσικά στους φιλοξενούμενους. Διαθέτουν καλύτερη ομάδα θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, με τους Λιθουανούς να πιστεύουμε ότι  στερούνται ποιότητας και πως δεν μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό τον αγώνα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ρωσία-Σουηδία 1

Τουρκία-Βοσνία Ερζεγοβίνη OVER

Λιθουανία-Ρουμανία 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: