10/12/2018
ΑΕΛ | Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 - 23:17

Μήνυση για στοιχηματική απάτη κατά Λάμπρου και όχι μόνο από την ΑΕΛ

Οι Θεσσαλοί ζητούν οριστική διαγραφή του Ευβοιώτη διαιτητή, αλλά και των Φωτιάδη, Γιαννίκου και Απτόσογλου

Παίρνει μέτρα η ΑΕΛ... Σε μηνύσεις για στοιχηματική απάτη κατά του διαιτητικού επιτελείου της αναμέτρησης με την Ξάνθη προχωρούν οι Θεσσαλοί, κάτι που θα συμβεί έως την Παρασκευή (12/10).

Μέχρι το ίδιο χρονικό διάστημα οι «βυσσινί» θα καταθέσουν και αίτημα οριστικής διαγραφής από τους πίνακες της ΚΕΔ του διαιτητή Λάμπρου, των βοηθών Φωτιάδη και Γιαννίκου και του 4ου διαιτητή Απτόσογλου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδοθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (10/10) αναφέρονται τα εξής: «Δύο θέματα είναι στην άμεση προτεραιότητα της ΑΕΛ μέχρι την Παρασκευή 12/10/2018:

1. Η σύνταξη από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια της μηνύσεως εις βάρος των διαιτητών της "σφαγής" στην Ξάνθη για το αδίκημα της στοιχηματικής απάτης με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία προκύπτουν από το βίντεο του αγώνα, από το οποίο είναι εμφανές ότι και οι τέσσερις διαιτητές με δόλιες ενέργειες και δόλιες παραλείψεις προκαθόρισαν το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, με μοναδική λογική δικαιολογία το στοίχημα.

2. Κατάθεση στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, στον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα και στον επιτετραμένο των FIFA και UEFA κ. Φούσεκ αιτήματος, το οποίο θα συνοδεύεται από το βίντεο του αγώνα, με το οποίο θα ζητείται η οριστική διαγραφή από τους πίνακες διαιτητών και βοηθών διαιτητών της Super League των Λάμπρου, Φωτιάδη, Γιαννίκου και Απτόσογλου.

Το κορυφαίο επιχείρημα της ΑΕΛ για την οριστική διαγραφή των ανθρώπων που δυσφήμησαν παγκοσμίως την ελληνική διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατέστρεψαν σκοπίμως την ΑΕΛ, ευεργέτησαν σκοπίμως την Ξάνθη και αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα, είναι οι πρόσφατες διαγραφές των βοηθών δαιτητών των αγώνων Πανιωνίου - ΠΑΟΚ Καμπούρη και Πανιωνίου - Ολυμπιακού Σπυρόπουλου, στους οποίους επεβλήθη αυτή η ποινή για λανθασμένη υπόδειξη ενός οφσάιντ σε κάθε αγώνα και όχι για τα διαιτητικά εγκλήματα της συμμορίας των 4 εις βάρος της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όχι σε μία φάση αλλά επί 90 λεπτά».

Μοιραστείτε το: